perjantai 29. maaliskuuta 2013

PääsiäisenTAIKAA


Tahtonen toivottaa teille kaikille mahanpohjaakutkuttavaa pääsiäisenTAIKAA! Samalla myös rauhoittumista pyhien viettoon ja aikaa koko perheen kesken.

 

  Huomenna koittaa se suuri päivä mihin tämän talon lapset ovan ladanneet ajatuksiaan jo kolmatta viikkoa. On mietitty asuvalintoja, ollakki kukko, ollakko kissa, ollakko velho, ollakko noita.... Varmuutta ei tästä kaiketi vieläkään ole syntynyt...jää siis nähtäväksi. 
Meidän esikoinen haluaa nämä suunittelut ja valmistelut suorittaa. Myöskin on askarreltu jaettavaksi pääsiäiskortteja, me jaamme kortteja ei vitsoja. Esikoisemme on allerginen pajulle, joten ei voidan aitoja sisälle tuoda työstettäväksi.

 

Pääsiäis koristeet ovat olleet muutaman viikonpaikoillaan, odottamassa tätä aikaa ja nyt se on sitten koittanut. Lapsia, varsinkin keskimmäistä on kutkuttanut esillä olevat kompiaiset ja välillä on tainut salaa lasikansi noustakkin.
 
  Esikoinen on koulussa savesta valanut savikukkoja...soida ne eivät osaa suunitelman mukaisesti, mutta pääsiäiskukkona mitä parhaimpia.



Kuopuksen oma pääsiäiskukka (hänen ominsanoin ilmaistuna), mitä on esitelty kaikille kävijöille. Niin ylpeä pieni mies




5 kommenttia:

  1. Ihanaa pääsiäisen aikaa myös teille :) Toivottavasti pian taas nähdään!

    VastaaPoista
  2. No vihroin uutta matskuuuu ;) Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  3. HYvää kannattaa odottaa, menee kaiketi vanha sananlasku. Mutta kuten monesti on todistettu niin kyseiset sananlaskut eivät aina pidä paikkaansa. Lupanen yrittää olla reippaampi tälläkin saralla... oletko ollut reippaana Turussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se pätee kyllä tähänkin asiaan! ;) Olen kuules ollut super reipas.. niin kuin aina! Ja arvaapas mitä kävin hankkimassa ennen kuin lähdin? MTV3 Total- kortin, wuhuuuuuuuuu! :D

      Poista