sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Esittely putki aloitettu..


Harrastukset kullakin ja minun harrastuksiin kuuluu esittelyiden järjestäminen. Meinasin jo kirjoittaa emännöiminen, mutta mielestäni emäntä on sanana  kammottava. Korvaani aina kovin karskahtaa, jos joku puhuu emännästä tarkoittaen äitiä tai vaimoaan. Toivottavasti minun tyyppini ei sitä tehe, mutta mistä sitä tietää miten esim. miehet töissä puhuvat meistä toisilleen. Toivottavasti en saa koskaan tietääkkään, jos emäntänä minut tunnetaan.



 Mutta siis asiaan, eli siis harrastuksenani esittelyiden järjestäminen. On niin hienoa kutsua ystäviä kylään ja samalla tutustumaan joihinkin kivoihin tuotteisiin.


Sainkin huikean joululahjan vakio esittely vierailtani, eli Moccamasterin. Meidän perheen aikuiset eivät juo kahvia, joten kahvinkeittoonkaan ei ole panostettu. Tämän kaiketi vieraamme ovat huomanneet... No nyt aina esittelyissäni saa parempaa kahvia juodakseen :)




Tämän keväinen esittely putkin aloitettiin siis Blingon esittelyllä. Harmiksi vieraista usea perui tulonsa esittelypäivän aikana. Ilta koitti ja esittelyn aika, niin paikalla oli vain neljä vierasta. Harmitti esittelijän puolesta. 

Esittelijänä toimi Oma koti onnenpesä blogin pitäjä, eli Jonna. Blingo tuotteet olivat minulle aivan uusi juttu. Olen aijemminkin sopinut  Jonnan kanssa esittelyä, mutta sitä syystä tai toisesta joutunut siirtämään. Ilta anatoi sitä mitä odotinkin, paitsi liian vähän vieraita. 
Kiitos Jonnalle ja ihanille vieraille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti