maanantai 11. helmikuuta 2013

Viikonloppu oli, tuli ja meni

 Vaikka talvi kovin ihana, niin eikö olisi jo huikeata saada tätä




 















Lauantaina käytiin suksi ostoksilla esikoisen 
 kanssa ja erehdyin myös nuorimman matkaan ottamaan. 
Mikä siinä on, kun virheistään ei opi. Tiesinhän minä jo lähtöhetkellä, että katumaan tulen tätä päätöstä ottaa hänet mukaan.
Mutta miten sitä voi vastustaa, kun toinen katsoo ihanaisilla sinisillä silmillään ja niin pontevasti nyökyttää, kun kysyn, että lupaatko olla riehumatta&reippaasti ... 
no niinhän siinä kävi, että lupaus toteutettiin automatkan aikana ja hakasportsissa täysi meno päällä...
jospa sitten ensikerran jätän suosiolla kotiin..

 Lauantai illasta käytiin 4v syntymäpäivillä, kunpa saisi vielä tuollaisen ihanan tyllerön jolle voisi ostaa kaikkea yli ihanaa. Lahjaksi vietiin Hello Kitty juomapullo ja tyllihamonen H&M:n myymlästä ja N-stylestä maatuska aiheinen lippuketju.




Sunnuntai pyhitettiin sitten laskiaisen viettoon. Tehtiin päiväretki mökille. Päivään sisältyi lumitöitä ja mäenlaskua. Myöskin käytiin jäällä osa hiihtäen, kävellen ja tai pulkassa istuen. Lasten toiveesta kaivettiin lumeenhautautunut grillipaikka esiin ja paistettiin nuotiolla makkaraa. Lopuksi saunottiin ja illalla kotiin. Harmiksi vain kamerallani on vallan omatahto ja hänellä tapana jäädä usein jonnekkin istuskelemaan, tällä kertaa hän löytyi  eteisen penkiltä.

1 kommentti:

  1. Meilläkin asuu niitä jotka pyhästi lupaavat käyttäytyä nätisti ja totella ja toimia reippaasti jos van mukaan pääsevät... Mutta kummasti ne lupaukset unehtuu ja karisee matkan aikana usein. :P

    VastaaPoista