sunnuntai 20. tammikuuta 2013

JuhlanTAIKAA, nro viimeinen


Täällä tänään, aivan käsittämättömän ihastuttava auringon paiste ja pakkastakin vain kuutisen astetta, huikea ilma :) Lupaus keväästä!

Teki niin pahaa se karu totuus, että tänään ei voinut nauttia tuosta meille suodusta ihanuudesta. Paitsi lapset ja nuorinkin pääsi, kun esikoinen innostui hänet myös huomaansa ottamaan. 
Itse jouduin sisällä hyöriskelemään ja valmistautumaan viimeiseen 8v juhlintaan.

Nyt pitkän juhlinta viikonlopun jälkeen täällä onnellinen olo. Äidillä, kun saa huokaista helpotuksesta, että tarjottavat riitti ja kaikinpuolin kaikki meni suunitelmienmukaisesti. Onnelisuuteen johti myös hetket ihanien sukulaisten ja ystävien kera. Synttärisankarin onnellinen ilme loistaa puhuttaessa ihanaisista juhlista&lahjoista. olisin halunut kuvata niitä, mutta ne katosivat nopsasti tuonne leikinriemuihin. 



Yksi hauskasti erinlainen lahja vielä paketissaan, kovasti olisi halunnut jo maistella. Mutta ähkynä kaikesta herkusta sovittiin, että maistelu siirretään huomis illaksi, jolloin hän virallisesti vuosia täyttää. Ihanasti sitten keskutelun lopuksi tuumi, että jos osan säästäisi sitten omaan kotiin muistoksi(toivottavasti tuohon omaankotiin muutamiseen menee vielä PIIITTKÄ aika). Tämä kommetti sitten johti keskusteluun hedelmien säilyvyydestä.






 Minäkin sain jotain, eli  ihanaisia kukkia, jotka ilahduttavat meitä vielä monenmoista päivää (jos en siis onnistu niitä heti ensi yönä kuolettamaan)





Vielä lopuksi SUURI Kiitos&haluaus teille kaikille  juhlintaan osallistuneille.

2 kommenttia: