tiistai 15. tammikuuta 2013

Tästä se alkaa..
Tämä tuntuu olevan niin tätäpäivää ja jos haluaa olla tässä päivässä mukana, niin kai se täytyneet tätäkin testata. Olen kova testaamaan kaikkea ja jos jostain innostun niin olen siinä niin-NIIN täysillä mukana. Näitä testauksia tulee ja menee, toiset jää kulkemaan rinnalleni ja toiset katoaa unholaan. Jää vain nähtäväksi kumpaa lajia tämä kokeiluni on...

Täytynee nyt ensiksi sanoa, että kyllä on kauhian vaikia tämä maailma. On monen moista nappia ja kohtaa mistä voisi painaa ja mittään ei oikein ossaa tehdä. Vai olenko vain liian tumpelo, kun en osaa konetta käsitellä, toivottavasti saan avustusta omalta atk-vastaavaltani. Hän ei kyllä tiedä tästä uudesta kokeilustani, täytynee kertoa jonkin päivän kuluttua. Sillä jos tämä unohtuu jo ennen sitä niin säästyypä hän turhilta hymähdyksiltä ja pään pyörityksiltä.

Laitan tätä nyt tulemaan ja alan perhetyä asiaan, ennenkuin täällä jotain lapsiaihesta kriisiä pukkaa ja voin sanoa, että siihen pukkaamiseen ei mene ko hetki...ja toivottavasti se hetki on hiljainen :)

1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon uudesta blogistasi! Jään odottelemaan tulevia postauksiasi! :)

    VastaaPoista