keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Täällä perheessämme keskipohjanmaalla asustaa minä ja minun atk-tukihenkilöni, eli ihanainen avopuolisoni (jonain toisena päivä kysyttäessä ei niinkään ihannainen, mutta sitähän se arki on, vai onko?). Lapsia on perheessä enemmän,kuin kaksi. Esikoinen, Tyllerömme (-00) ja Poikuleita löytyy keskimmäinen (-05) ja kuopus (-10). Koirakuumeesta alvariinsa kärsimme, joten toivottavasti saamme vielä sellaista lisäystä tahmatassuihimme.. Olen ajatellut näin, että Blogissani pääset tutustumaan Meidän arkeen, leipomuksiini, kirpparilöytöihin ja tyylittömään sisustukseeni.... Tervetuloa ihanuudet seuraamme!! Ps: Kuvia olisin halunnut laitella, mutta se ei nyt tuntunut onnistuvan vaikka kovin yritin toivoa näin tapahtuvan...huoh, no jääpä otain yritettävää huomiseen päivään.

Vaikka toisin sitä yritettävää nyt täällä riittänee, kun 8vuotis " Vihainen Lintu" syntymäpäiviä järkkäillään. H- hetki on perjantaina, kun koulukaverit tulevat juhlistamaan ja sitten pitkin viikonloppua kahvitellaan 8vuotiaan kunniaksi. Rakastan niin syntymäpäiviä, sitä kihisevää jännitystä ja tietysti niitä alkuvalmisteluja joita on jo parikuukautta pyöritelty mielessä. Jotain koe vedoksia/maistiaisa on tehty, toiset on onnistuneet ja toiset ei. Onnistuneet on pakasteltu tulevaan ja toiset heitelty menemään. Hyi minua! nyt jos ystäväiseni HM tätä sattuisi lukemaan järkyttyisi pahoin, tästä ruuan tuhlauksesta. Perun siis sanani ja sanon, että ne toiset on tarjoiltu iltapaloiksi lapsille ja lapsenmielisille.

Täällä siis jatkellaan synttärivalmisteluiden parissa, kylläkin hieman kuumeisella fiiliksellä.

1 kommentti:

  1. Kukkuu, täältähän löytyi yllättäen tuttuja! Joskus vuosia sitten vietettiin aikaa yhdessä muovikippojen parissa. ;) Mukavanoloinen blogi alkamassa sulla, tuun toistekin kurkkaamaan!

    VastaaPoista